När killarna inte är hemma passar vi på att äta skaldjur som E inte tål eller renodlade grönsaksrätter. Att grilla fyllda paprikor är ett bra sätt att använda goda rester av röror, guckor eller såser. Enkelt & supergott! Har man många slattar blir det en paprika-buffé...
Ta 2 små paprikor per person (helst röda tycker jag). Skär av toppen på paprikan och ta ur kärnhusen. Fyll med tex pastasås, skaldjursstuvning, bulgursallad, risotto, eller annat gott... Toppa med en god ost. Pensla undersidan med olja och grilla på indirekt värme tills osten smält. Att paprikan blir lite svart gör ingenting, det ger bara en god smak, men bränn den inte för mycket. Servera med mycket färska grönsaker.
Ta 2 små paprikor per person (helst röda tycker jag). Skär av toppen på paprikan och ta ur kärnhusen. Fyll med tex pastasås, skaldjursstuvning, bulgursallad, risotto, eller annat gott... Toppa med en god ost. Pensla undersidan med olja och grilla på indirekt värme tills osten smält. Att paprikan blir lite svart gör ingenting, det ger bara en god smak, men bränn den inte för mycket. Servera med mycket färska grönsaker.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar