Kalkonfilé = gott. Bacon = gott. Grilla = gott. Lägg ihop dem och få en underbar grillmiddag!
Baconlindad kalkonfilé
600 g kalkonfilé
1-2 pkt bacon (gärna av kalkon)
1 ask laktosfri färskost naturell + färska kryddväxter
Putsa kalkonfilén och skär en ficka längs med köttet. Vik upp köttet och fyllt med färskost . Tryck ihop, salta försiktigt och vira baconskivor ganska hårt om. Grilla på indirekt värme, cirka 30 minuter och låt sedan vila utanför grillen ytterliggare 10 minuter innan det skärs upp.
600 g kalkonfilé
1-2 pkt bacon (gärna av kalkon)
1 ask laktosfri färskost naturell + färska kryddväxter
Putsa kalkonfilén och skär en ficka längs med köttet. Vik upp köttet och fyllt med färskost . Tryck ihop, salta försiktigt och vira baconskivor ganska hårt om. Grilla på indirekt värme, cirka 30 minuter och låt sedan vila utanför grillen ytterliggare 10 minuter innan det skärs upp.
Servera gärna med rödlöksmarmelad & grillade färskpotatisar på spett (fast utan bacon då!)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar