Perfekt fredagsmums för alla!
Dijonpanerade nuggets med äppel/ingefärasås
600 g kalkonfilé
2 msk färskriven ingefära
1 msk dijonsenap
1 ägg
osötat ströbröd
sås:
2 rivna äpplen
1 tsk pressad citron
2 tsk färskriven ingefära
1 pressad vitlök, lantbuljong
1 tsk dijon
1 tsk honung
4 bakpotatisar
Börja med att kyfta bakpotatisen till stora båtar. Ställ dem på bakplåtspappersklädd plåt i ugnen på 175 grader. Låt dem stå i 45 minuter
Skär under tiden kalkonfilén i skivor. Vispa ihop ingefära med dijon och ägg. Doppa bitarna först i blandningen, sedan i ströbrödet. Lägg dem sedan på en plåt klädd med bakplåtspapper. Ställ dem i ugnen på tillsammans med potatisen i 15 minuter. Koka under tiden såsen. Servera och njut!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar