Det är alltid gott att grilla, men man har inte alltid mycket tid. Det här går fort men är ändå gott och lite festligt.
Fruktig filé
ca 600 g kalkonfilé
4 nektariner, persikor eller päron
vitlöksolja
100 g ädelost
1 kruka färsk salvia
Fruktig filé
ca 600 g kalkonfilé
4 nektariner, persikor eller päron
vitlöksolja
100 g ädelost
1 kruka färsk salvia
Skär filén i tjocka skivor. Pensla med olja och salta. Grilla på hög värme 2-3 min/sida. Tag filén av grillen och lägg i folie. Strö salviablad över och gör ett tätt paket av folien. Låt köttet vila medan du skalar och delar frukterna i mindre bitar. Pensla bitarna med lite olja och grilla dem 3–4 min. Lägg en bit ost på varje nektarin. Servera tex med potatis bakad i ugnen dagen före och uppvärmd på grillen under tiden.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar